Zatočte s chaosem v šatníku a oživte jej novými kousky

15.09.2015 09:24

Udělejte vítr ve svém šatníku a vylepšete jej stylovým nákupem. Určitě v něm máte věci, které nosíte rádi a neustále dokola, ale pak i kousky, které leží bez povšimnutí a možná si je už nikdy na sebe nevezmete. Bývají důsledkem neuváženého nákupu nebo vám dobře nesedí a čekáte, kdy na ně přijde čas. Pravděpodobně ale nikdy. Základem stylového oblékání je uvážlivý nákup. Pokud netušíte, co v obchodě hledáte a nejste si jisti, co vám vlastně sluší, možná se vrátíte s plnými taškami oblečení, ale stejně druhý den nebudete vědět, co na sebe. Kupujete dokola věci, které vám nesluší a nesedí? Zkuste to změnit. Dámské a pánské stylové oblečení pořiďte klidně i přes internet, ale nejprve zjistěte, co potřebujete, jaké barvy a střihy vám sluší a s čím je budete kombinovat.

Nakupujte to, co budete opravdu nosit

Zkuste někoho požádat o radu, nebo se na svůj šatník podívejte trochu jinýma očima. Co v něm chybí a čeho je v něm hodně? Co nosíte nejčastěji? Pokud denně do práce i volný čas potřebujete  trička a košile , měly by být zastoupeny v hojném počtu. Pokud v létě nosíte pouze kraťasy a plavky, neměly by chybět v několika kusech. Naopak pokud se vrátíte z výprodejů s nadšením, že jste pořídili několikero společenských šatů, ale přitom do společnosti a v šatech chodíte jednou do roka, asi vám to s vybíráním outfitu na druhý den do práce moc nepomůže.

Snadno kombinovatelný základ ve vaší skříni

Základem šatníku by měly být nadčasové kousky v neutrálních barvách, dobře padnoucí. Ty se snadno kombinují. Zapomenout nesmíme na moderní obuv a kvalitní spodní prádlo. Takový základ se pak lépe doplňuje módními výstřelky, které si každý rád dopřeje. Celek doladíme šperky, módními doplňky a kabelkami. Takové luxusní peněženky a tašky nemusí být jen rozmar. Naopak, prokážou dobrou službu.