Vyměňte obyčejný zahradní nábytek za lepší

11.09.2014 19:16

Dejte vale nevjkusnému a obyčejnému plastovému nábytku na zahradě, pořiďte si místo něj nějaký stylový. Využít můžete zahradní nábytek akce nebo výprodeje. Krásný a relaxační nábytek se hodí nejen na zahradu, ale i do domu. Pěkně se bude vyjímat v obývacím pokoji, v kanceláři i u bazénu. V dnešní době je populární zahradní nábytek sestava z exotického dřeva nebo umělého ratanu. Takový nábytek se hodí všude tam, kde rádi odpočíváte. Je skvěle tvarován, často opatřen polstrováním. Moderní kousky jsou opravdu odolné a nemusíte je schovávat při každé nepřízni počasí. I když je necháte venku v zimě, protože nemáte žádný prostor pro jejich uložení, zvládnou to. Samozřejmostí je ale dřevěné kousky správně a pravidelně ošetřovat.

Umělý ratan vás překvapí

Mezi oblíbené materiály patří už nějakou dobu ratan, ovšem snadno se poškodí slunečním zářením a vlhkostí. Je zkrátka choulostivý. Proto se vynalezl ratan umělý, věrná napodobenina s velkou odolností. Materiálem pro jeho výrobu je polyetylen, lehký plast. Sousedi ani nemusí vědět, že váš krásný nový zahradní nábytek není z přírodního ratanu, jak jsou dnes napodobeniny věrné. Umělý ratan se hodí do exteriéru i interiéru. Vyrábí se oplétáním kovové konstrukce z lehkého hliníku nebo těžší oceli. Tento zahradní nábytek ratanový z moderního materiálu vám bude dělat dlouho radost a dobře sloužit.

Exotické dřevo na vaši zahradu

Chcete raději nábytek na zahradu z odolného dřeva? Vsaďte na exotiku. Eukalyptus, akácie a teak, to jsou dnes hity. Zahradní sestavy z těchto druhů dřeva jsou odolné, s krásnou kresbou, nevadí jim nepřízeň počasí. Exotické dřevo je rychle rostoucí a odolné vůči škůdcům a plísním. Samozřejmě ho musíme také ošetřovat speciálními přípravky, jako každé dřevo. Ve výprodeji zahradního nábytku můžete tuto kvalitu pořídit za super cenu.

Zdroj foto: www.zahradni-dreveny-nabytek.cz