Samolepící tabule pro hru, práci i učení

16.09.2014 14:23

Psací a kreslící tabule ve formě fólie, která se nalepí na stěnu, se hodí do kanceláří, dětských pokojů, do škol, školek... Zkrátka kamkoliv. Tato novinka je velmi praktická a chytře vymyšlená. Tabule pomohou dětem k přípravě do školy, hodí se ke hrám i učení. Dospělí je využijí v domácnosti i v práci. Taková samolepící tabule bude skvělá v restauraci k pravidelné obnově nabídky, v kanceláři pro prezentace, i ve škole k lepšímu a názornějšímu vysvětlování.

Snadná manipulace s tabulovou fólií

Při pořízení samolepící a stíratelné tabule se nemusíte bát nesnadné manipulace s neskladnou deskou. Tabulová fólie vám přijde poštou prakticky zabalená, vy ji jen vybalíte a nalepíte na zvolený povrch. Pokud chcete, můžete ji i nastříhat do menších rozměrů a z jedné tabule jich rázem budete mít více. Nalepovací tabule na zeď se hodí dokonce i pro venkovní použití. Tyto tabule vlastní i úspěšné firmy, oblíbili si je kreativní lidé z různých oborů.

Varianty nalepovacích tabulí

Vybrat si můžete ze třech základních druhů. Černá a zelená tabulová barva je určená pro psaní křídami různých barev, bílá tabule je určena pro fix. K dokonalému vyčištění stačí použít speciální roztoky. Černá verze je nejvíce elegantní, hodí se třeba pro restaurace a obměnu denních menu. Zelená verze je klasika, ať už do škol nebo kamkoliv jinam. Nácvik psaní na tabuli doma může pomoci stydlivějším dětem. Nebudou tak nervózní, až budou stát před celou třídou u tabule ve škole. Bílá je dobrou variantou do kanceláří. Fixy se dají jednoduše smazat pomocí hadříku.

Tabulová fólie jako dekorace

Nalepovací tabule jsou moderní verzí těžkých a velkých tabulí, íklidně můžete mít tabuli přes celu stěnu. Sloužit mohou i pro tvorbu dekorací. Dají se vystříhat do požadovaných tvarů a vyzdobit obrázkem, textem nebo třeba citátem. Samolepící tabule vám zkrátka zpříjemní a zjednoduší den. Poskytují prostor pro kreativitu dětem i dospělým, doma i v práci.

Zdroj foto: www.nalepovacitabule.cz