Jak si nápaditě ozdobit stěny

21.10.2014 12:47

Holé stěny nemá rád asi nikdo. Proto existuje mnoho způsobů, jak si vyzdobit domov, kancelář a provozovnu. Tapety na zeď jsou klasikou, která se dnes zase dostává do popředí, ovšem v propracovanějším a modernějším pojetí. Vybrat si můžete mnoho pěkných vzorů a předností je kvalitní materiál. Skvělou variantou jsou fototapety. Lepí se nejen na stěny, ale i na nábytek nebo dveře. Zvolit si můžete velikost podle vašeho přání. Motivů je k dispozici mnoho, klidně si nechte vyrobit tapetu podle vaší fotografie. Je to i skvělý dárek pro někoho blízkého.

 

 

 

Samolepky na zeď jsou chytrým řešením

Originální dekorace a způsob, jak oživit interiér, to jsou samolepky na zeď, velký hit moderního bytového designu. Nemusíte se jich bát, jsou navrženy tak, aby stěny nepoškodily, a určitě si najdete tu pravou nálepku do konkrétního pokoje. Výběr je obrovský. Asi nejpopulárnější jsou dětské samolepky na zeď, protože děti milují, když jsou stěny barevné a veselé. Někdo to vyřeší namalováním obrázků, ale to není moc praktické řešení. Jakmile se dětem motivy omrzí, budete muset znovu vymalovat. Nálepky na stěny jsou cenově dostupné a aplikace snadná. Motivy můžete vyměnit jakmile vás omrzí a nemusíte ani znovu malovat.

 

 

 

Obrazy a cedule

Dalším způsobem, jak ozdobit byt, jsou obrazy a cedule. Populární jsou fotoobrazy do pokoje, buďto z vlastních fotografií, nebo si můžete vybrat z nabízených motivů a fotek. Originálním nebo retro doplňkem jsou plechové cedule na zeď. Určitě nad nimi pouvažujte. Dekor a design můžete vyladit do jednotného stylu. Jsou ideální do barů a restaurací. Určitě se budou dobře vyjímat i v garáži, dílně nebo pracovně. Vhodné cedule umístíte i do kuchyně nebo obývacího pokoje. Motivy jsou různé, třeba auta, motorky, plachetnice, krásné ženy a jídlo.

Zdroj foto: www.nasteny.cz