Luxusní a designové pelíšky pro čtyřnohé mazlíčky

31.10.2014 10:27

Pokud chcete svým zvířátkům dopřát trochu toho luxusu a královského komfortu, máte mnoho možností. Existují velmi exkluzivní a nádherné pelíšky pro psy, které mají kvalitní provedení a opravdu nevšední design. Stanou se ozdobou vašeho bytu a útočištěm pro pejska nebo kočičku. Potěší tak nejen zvířátko, ale i jeho majitele. Každý si může vybrat dle svého gusta. K dostání jsou měkké plyšové pelíšky, leopardí vzory, domečky zdobené mašlí, pelíšky s polštářky a dekami, iglú pro psy, domečky zdobené kožešinou nebo výrobky z umělé kůže. Zkrátka vy i váš mazlíček můžete mít téměř cokoliv.

Psí matrace

Se svým mazlíčkem už nebudete muset bojovat o místo na gauči. Pořiďte mu skvělou velkou psí matraci a bude po problému. Matrace patří mezi ty nejlepší pelíšky pro psy. Je prostorná, z odolného materiálu, pevná a přitom pohodlná. Pejsek získá místo pro odpočinek, které bude před vším ostatním preferovat. Hodí se pro psy venkovní i ty, kteří s námi bydlí v bytě. Pokud nechcete, aby se psí miláček povaloval, kde se mu zlíbí, určitě do matrace zainvestujte. Uvidíte, že mu ji budete závidět. Pro opravdové fajnšmekry je k dostání i psí sofa. Vybrat si můžete z mnoha velikostí, provedení i tvarů. Údržba je snadná a můžete zvolit takové provedení, které i zapadne do řešení vašeho interiéru.

Pelíšky pro kočičky

Mnoho pejsků má rádo boudičku, místo, kam se před světem rychle schová a má své soukromí. Velký pes má na zahradě svou boudu, ale co ten malý, který je nejraději na gauči? I pro takové pejsky jsou speciální domečky a boudičky, z měkkého materiálu, které si určitě zamilují. Kromě pelíšků pro psy jsou k dostání i speciální pelíšky pro kočky, odpočívadla a škrabadla. Kočičky se rády dívají na svět z výšky, proto je vyvýšená pozorovatelna pro ně to nejlepší. Měkkým pelíškem určitě váš kočičí kamarád nebo kamarádka nepohrdnou.

Zdroj foto: www.mujmazlik.cz